fredag den 28. juni 2019

Hvad koster det og hvordan gør jeg?


Hvor store udgifter er der forbundet med at starte sin egen selvstændige forretning med Forever…? Det er et meget almindeligt spørgsmål, som jeg vil give dig svar på her.
For det første skal du vide – at det koster ikke noget – at blive en del af Forever. Det vil sige, at vi ikke har noget opstarts eller indmeldelses gebyr. Du betaler simpelthen udelukkende for de produkter, som du køber til dig selv og til videresalg.
Den smarteste måde at komme igang på, er ved at købe for det vi kalder 2 CC på din første ordre.
Lad mig lige forklare det lidt nærmere. Hos Forever har alle produkter en Case Credit værdi (case credits kaldes også CC) – og hvis du vælger med det samme at købe svarende til de 2 CC, vil du herefter være kvalificeret til at få den rigtige engrospris, hvor du får 35% i rabat på alle varer. Desuden får du en pakke med gratis salgsmaterialer med, når du køber for 2 CC på din første ordre.
De første 2 CC får du 15% rabat på – så du får det stadig billigere end udsalgsprisen.
Hvad koster 2 CC?
Godt spørgsmål – nu skal jeg give dig et par eksempler. Det kommer nemlig lidt an på hvilke produkter, du vælger at starte med.
Måske vil du hellere starte med vores populære F.I.T program.
Køb f.eks.: 2 stk. Change 9 og 1 stk. FIT 1 (Du kan læse lidt mere om Change 9 her)
Værdi: 2,07 CC
Pris: 3900,- inkl. moms og fragt
Værdi af varer: 4597,-
Disse to eksempler er nogle af de smarte måder at komme igang på, men du kan også helt frit sammensætte din ordre fra hele vores sortiment. Så længe den kommer over 2 CC første gang, får du som sagt følgende fordele:
  • Du får en pakke med masser af salgsmaterialer med – blandt andet produktkataloger, kuglepenne, kvitteringsblok, poser m.m.
  • Du bliver kvalificeret til at opnå den fulde engrospris. Det vil sige at du fra nu af kan købe varer ind med 35% rabat i forhold til udsalgsprisen.
Hvordan gør jeg så – helt praktisk??
Det er meget let – du skal tage kontakt til mig, så sørger jeg for, at du bliver registreret og får dit eget Forever Business Owner ID. Derefter kan du logge ind på hjemmesiden og vælge hvilke produkter, du vil købe i din første ordre.
Vi aftaler samtidig et møde – og det kan sagtens være via skype – hvor vi lægger en plan for din nye forretning.
Det lyder let  – og det er det også.
Du får selvfølgelig alt det hjælp og oplæring, som du har brug for – så du kan tjene penge på din forretning… For det er selvfølgelig det, der er pointen med det hele! 🙂

Ingen kommentarer:

Send en kommentar