lørdag den 11. juli 2020

bryllupsreception

Har Din Drøm Bryllup Uden Stress

Regne ud, hvordan du vil have dit bryllup til at gå kan være det første skridt til at beslutte, hvordan man kan gå om at arrangere det. Det kan være svært at vade gennem alle de oplysninger om bryllupper, samt stressende og tidskrævende. Denne artikel giver dig gode tips om planlægning af dit bryllup, for at starte dig ud i den rigtige retning.

Hvis du ikke kan have en limo til dit bryllup, pynte de biler, du går i. Sæt på crepe papir blomster, streamers og hvad ellers ejeren vil lade dig klæde den op med. Det vil få dig til at føle, at du har din egen skræddersyede coach, så du ikke virkelig har brug for en Limo alligevel.


Når du indstiller dit modtagelsesområde til brylluppet, kan du overveje at bruge tabeller, der er forskellige størrelser og former. Dette vil hjælpe dit receptionsområde til at skille sig ud til dine gæster. Du kan også bruge forskellige duge i forskellige farver. At have et unikt receptionsområde kan være meget mindeværdigt for dine gæster.

En vigtig komponent til dit bryllup er de invitationer, som du sender ud til dine gæster. Sørg for, at du gør disse så elegant som muligt, som du ønsker, at invitationer til at repræsentere, hvordan folk ser dig og din kommende mand. Kvalitet invitationer vil bidrage til at samle respekt for dit bryllup.


Som du planlægger dit bryllup og understregede om de omkostninger og detaljer, tage nogen tid at tale med nogle af dine nyligt gifte venner, både kvindelige og mandlige, for at hjælpe sætte tingene i perspektiv. Spørge, hvad det bedste og værste aspekt af dagen var for dem, hvad de ønskede, at de havde investeret mere tid og penge i, og hvad, i bakspejlet, var spild af indsats. Hvis du kan få nogle tilbagemeldinger fra dem, der har været igennem det, før du, kan du spare en masse hjertesorg freaking ud om farven på vævet indsætte i din invitationer og beskæftige sig med, hvad der virkelig betyder noget.

Du bør undgå at ryge eller drikke øl fra flasken, mens du er på din egen bryllupsreception. Det er bare Gauche og tacky at blive set gøre noget så fodgænger, så prøv at leve op til den fornemme tema i dit bryllup. Efter modtagelsen kan du gå hjem, lyse op en stogie og få spildt, hvis du ønsker det.

Når du arbejder i rummet på dit bryllup reception, bør du holde dig til din nye ægtefælle. De to af jer sammen bør blande sig med alle dine gæster, der viser den enhed, der vil holde dig i gang gennem dit lange forhold sammen. Introducer din partner til nogen, han ikke kender, og han skal returnere favor.

At have et familiemedlem fotografere dit bryllup kan spare dig for en masse penge, men du er nødt til at huske, at du får, hvad du betaler for. De sandsynligvis ikke vil have dyre belysning rigge eller den nyeste kamera udstyr, så dine billeder vil ende med at se mindre end professionelle. Når det er sagt, kan de stadig være smuk, så fortvivl ikke! Bare ikke har høje forventninger, der kan gøre dit familiemedlem føle sig skyldig.

For at sikre, at du gør det ned ad kirkegulvet med lethed, skal du sørge for at prøve på dit bryllup sko og bære dem i en til to timer-mindst to gange-før den store dag. Dette er især vigtigt, hvis du er vant til at bære hæle, eller hvis dine fødder er tilbøjelige til hævelse. Det vil også hjælpe dig til at beslutte, om du har brug for at tilføje rem eller hæl puder til dine sko for at forhindre vabler.

Må ikke bruge en formue på din bryllupsrejse. I dag er der mange hjemmesider, der kan hjælpe med at sætte dig op med en bryllupsrejse pakke, der vil spare dig penge. Også, hvis dit bryllup er i sommeren, kan du overveje at sætte din bryllupsrejse ud indtil vinteren, når feriepakker er billigere.

Hvis du holder en destination bryllup, har en kurv fyldt med nyttige elementer for deres tur leveret direkte til deres værelse. Nyttige ting, som du kan omfatte er lokale attraktion pamfletter, en hat, solbriller, turistkort, og en engangs kamera. En anden flot gestus er at inkludere en restaurantguide, da folk har brug for at spise trods alt.

Hvis du ikke kender sproget på det sted, du har valgt til din destination bryllup, overveje at ansætte en lokal guide til at hjælpe dig. Dette vil hjælpe dig i alle dine bryllup forberedelser samt eventuelle ture eller begivenheder, du beslutter dig for at deltage uden for dit bryllup selv. Din familie kan også sætte pris på det for eventuelle problemer, de måtte støde på.

For Brides-to-be, pack en skønhed nødsituation kit og give det til din brudepige til at holde fast i. Denne måde, bør din makeup smøre eller dit hår falder ud af sted, du er forberedt. I dette sæt, omfatter din makeup, en pensel, hårspray, og ekstra Hårnåle, bør du mister en.

At have en ven eller slægtning bliver ordineret online kan give dem mulighed for at præsidere over dit bryllup. Dette vil give din elskede en vigtig rulle i ceremonien, mens også spare dig penge, som du nu ikke behøver at ansætte en officiant. Sørg for at tjekke med de lokale embedsmænd først at se, om det er lovligt i din tilstand, før du får nogen ordineret.

Vælg et bryllup planner omhyggeligt, hvis du beslutter at bruge en til dit bryllup. Hvis du ikke er forsigtig, kan du vælge et bryllup planner, der kan helt overtage eller ignorere begrebet dit bryllup. Du ønsker at vælge de elementer, tema, og den overordnede udformning af brylluppet, og en professionel bør være i stand til at respektere det.

Spar penge og afhente en ny færdighed ved at deltage i en blomstret design kursus på din lokale community center eller hjem og have show. Kontroller på forhånd med den enhed, der tilbyder kurset; nogle tilbyder yderligere rabatter og særlige priser for klasse deltagere som en ekstra frynsegode inkluderet i prisen på værksteds gebyrer og materialeomkostninger.

Som det blev nævnt i begyndelsen af artiklen, vade gennem de mange oplysninger om bryllupper kan være en frustrerende og tidskrævende opgave. Den artikel, du lige har læst giver dig mange tips om, hvordan du planlægger dit bryllup, så du kan maksimere dit potentiale i et minimum af tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar