fredag den 28. december 2018

Fibernet – den nye forbindelse

Prøv at forestille dig en verden, hvor der ikke er nogen ventetid når du sender store filer eller spiller spil online. Dette er den verden, der venter dig med en fibernet forbindelse. Baggrunden for, at det kan lade sig gøre er fibernettets opbygning, der består af super tynde fibre, som er lavet af glas. Igennem disse fibre kan data og informationer sendes med lysets hast, da det sendes via laserlys. Denne hastighed er langt hurtigere end de mere traditionelle forbindelser. Fordelene ved fibernet er mange. Bl.a. giver en fibernet forbindelse:
  • Billigere og stabilt telefoni
  • Skarpere TV billeder
  • En hurtigere internet forbindelse
En fibernet forbindelse giver dig bl.a. en billigere og mere stabil telefon forbindelse. Det er fordi forbindelsen er så hurtig, at du ikke vil opleve problemer såsom forsinkelser i samtalen. Der vil heller ikke forekomme knas på linjen.
Udover en billigere og mere stabil telefon forbindelse, så giver en fibernet forbindelse dig også en super TV oplevelse. Med fibernet får du billede og lyd på dit TV i super digital kvalitet. Det betyder bedre lyd og skarpere billeder i dit TV. Næsten en ren biograf oplevelse.
En fibernet forbindelse betyder ikke blot fordele når det kommer til TV og telefoni, men giver også fordele når det kommer til din internet forbindelse. En af fordelene ved en fibernet forbindelse når det kommer til dit internet er, at den er hurtigere end andre typer af internet forbindelser. Grunden til dette er at fibernet kan sende data med lysets hast, hvilket ikke er muligt med andre forbindelser, såsom kobbernet forbindelser. En anden fordel er, at forbindelsen ikke bliver belastet af, at flere personer er online på samme tid. Det vil sige, at forbindelsen ikke svækkes og ikke bliver langsommere ved at flere er online på samme tid. En tredje fordel er, at hastigheden på dit internet med en fibernet forbindelse ikke er afhængig af, hvor du befinder dig i verden. Med traditionelle forbindelser som ADSL vil man typisk opleve langsommere hastighed jo længere væk man er fra hvor data og informationer sendes. Dette er ikke noget problem med en fibernet forbindelse.
Eneste ulempe, der kan være med en fibernet forbindelse er, at det ikke er alle, der kan få det. Fiberkabler er ikke gravet ned overalt i Danmark, hvilket begrænser hvor det udbydes. Forhør dig dog hos dit lokale elselskab, eller se mere på Waoo.dk, der er Danmarks største fibernet selskab, om du er en af de heldige, der allerede nu kan få fibernet.
Waoo tilbyder bl.a. fiberbredbånd gennem fibernettet. Som kunde hos Waoo! får du også adgang til Waoo Web TV, som du kan læse mere om her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar