lørdag den 15. september 2018

stolt

Til tider er den unge dame blevet lige lovlig meget en teenager (om end, jeg godt ved, at hun er en af de meget nemme af slagsen), men hold da op, hvor er jeg stolt af hende.
For dels så hun intet mindre end smuk ud på sin konfirmationsdag i torsdag, hun gjorde også en uhyre god figur socialt: Som den første rejste hun sig op og holdte en enormt flot tale. Sådan en der både var meget gennemarbejdet og velskruet, havde bredde, var rørende men også fuld af humor.

http://jensensgulve.dk
http://bolskovlundbeauty.dk
https://www.jimahegn.dk
https://www.offerraadgivning.dk
Så har man gjort det ret okay som mor, tænker jeg! 🙂
Og sådan så hun ud … er hun ikke bare fin?
Som skrevet i et tidligere indlæg (dette) tog vi forbi Companys Original og fik sammen med en stylist og personal shopper fundet frem til netop det look, som Musse drømte om.
Klassisk, feminint og lækkert.
Jakken er fra Inwear. Toppen er ærmeløs, i silke og fra Gestuz. Det samme er nederdelen – i silke altså. Den er dog fra Kokoon. Alle er items hun kan bruge separat og dermed med alt muligt andet i hendes garderobe.
Hun havde desuden et par simple sandfarvede ruskinds-sneakers på fra Adidas, som hun også kommer til at bruge løs hele sommeren. Igen en super fin løsning.
Håret blev sat op med hjælp fra søde Elsa (frisør) fra salon Mellow, da det grundet den lidt høje krave på toppen naturligvis var det bedste valg, at få håret helt væk.
Det blev bare så fint!

Men hold da op, hvor har det været en vild uge med nyt job fra mandag og så konformation torsdag. Jeg var heeeeeeelt flad i går og magtede ikke andet end at drikke kaffe og tulle rundt i en døs af indtryk.
Heldigvis er jeg i dag vågnet op med ny energi, og tager om ikke så længe med kæresten og Musse en tur ud i det blå. Vejret er jo intet mindre end fantastisk. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar