lørdag den 15. september 2018

pHformula Academy & Clinic et blevet mit nye forkælelsesdrug, og nu skal du høre hvorfor

pHformula Academy & Clinic et blevet mit nye forkælelsesdrug, og lad mig med det samme gøre klart, hvorfor:
   “Fra første sekund jeg træder ind på klinikken er der sat et ultimativt fokus på mig, min hud og mine behov – lige nu! Behandlingen skræddersyes 100% efter min hudtilstand, og der er derfor ingen ”faste pakkeløsninger”, jeg skal passe ind i. Jeg er så begejstret for både oplevelsen og de synlige resultater, at jeg altid booker en ny tid med samme.”
Jeg har fået forskellige typer af ansigtsbehandlinger på klinikken, da det er forskelligt, hvad jeg har brug for. Huden har som udgangspunkt sin grundlæggende karakter (ex. tør og sensitiv) men kan samtidigt også have en umiddelbar tilstand (ex. stresset og træt). Det har man på klinikken ikke alene fokus på – man tager også højde for det i behandlingerne. Ydermere kan man (jeg kan i hvert fald) have ønske om at føle sig forkælet og ”puttet” lidt ekstra om den ene dag, mens man en anden dag kan have et ønske om mere ”behandling”. Igen er det noget, de tager højde for i deres behandlinger af dig.
Når det så er sagt, skal det med det samme tydeliggøres, at pHformula klinikken ikke agerer som en wellnessklinik. Der er tale om en klinik, der tilbyder yderst kompetente hudplejespecialister, der med sine kyndige og omsorgsfulde hænder, sørger for, at du altid går derfra med synlige resultater og gode råd.

Lidt om nogle mikroskopiske små nåle

Mandag var jeg forbi klinikken igen og kastede mig denne gang ud i en behandling, jeg ikke har prøvet før: MESO Resurfacing.
Der er tale om en behandling, der ligger mellem det medicinske og kosmetiske, og som siges at være det bedste alternativ til medicinske peelinger(som jeg tror vil være alt for kraftigt for min skandinaviske hud). Men så er det jo bare skønt, at der er blidere alternativer, der alligevel giver synlige resultater.
Behandlingen inkluderer mikroskopiske nåle (micro needles), der laver “huller” i huden, som gør at syrerne trænger bedre ned i epidermis (hudens øverste lag) og dermis (hudens næste lag).

Denne proces kickstarter desuden hudens reparationsproces og dermed også dannelsen af kollagen og elastin, som er fibre der er afgørende for hudens spændstighed. Det er fibre, der (desværre) bliver dårligere med alderen.

Behandlingen bestod af følgende steps:
  1. Dobbelt afrens med Exfo Cleanse, som jeg rent faktisk også har i skabet herhjemme. Det er uden omsvøb den bedste rens, jeg hidtil har forsøgt mig med. Jeg er totalt afhængig af den.
  2. SP kompleks, der både eksfolierer huden men samtidigt også tester dens tolerance (skala på 1-10).
  3. C vitamin kompleks, sammensat af A & C vitamin samt hyaluronsyre. Jeg følte med det samme et boost af disse produkter.
  4. Rulle med meget små nåle (0,25mm), som der stille og roligt arbejdes med manuelt. Og nej, det gør på ingen måde ondt … det er faktisk ganske rart.
  5. Meso Glow Solution der forsegler huden med hyaluronsyre og igen gav en følelse af et ultimativt boost.
  6. Afsluttende cremepleje incl. CC creme. der beskytter med spf. 30, udjævner farveforskel og plejer med antioxidanter.
http://www.lillebaelt-auto.dk
https://juhlsbolighus.dk
https://nordahlsbiler.dk
https://nordal.eu

Resultatet af det hele …

Efter behandlingen følte jeg, at huden var tykkere og stærkere og fyldt godt op med fugt.
Når jeg så mig selv i spejlet fremstod huden glattere og mere spændstig og med en klart sundere udstråling.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar