søndag den 15. april 2018

Gode Tv serier

1. Lucifer
Den her serie er ret speciel, da hovedpersonen spiller djævlen og det tog mig lige nogle afsnit, før jeg var hooked. Serien har nogle rigtig gode karakterer, som gør man bliver lidt afhængig af serien.
Kan ses på Netflix

2. The good wife
Dramaserie, der følger advokaten Alicia, som er den vildeste power woman, der kan klare lidt af hvert. Den her serie har 7 sæsoner, men man kommer hurtigt igennem dem, når først man bliver bidt af serien.
Kan ses på Netflix
3. 13 reasons why
Tankevækkende teenage drama om Hannah, som tager sit eget liv, på grund af mobning.
Kan ses på Netflix
4. How to get away with murder
Krimi/dramaserie om advokat og underviser Annalise Keating og hendes elever, som bliver fanget i mordsager og andre vilde plots.
Kan ses på Netflix
5. Narcos
Sand historie om narkokongen, Pablo Escobar. Serien er ikke for sarte sjæle, men er virkelig spændende og værd at se.
Kan ses på Netflix
6. Lethal weapon
Den her serie, er meget inspireret af de gamle Lethal weapon film. Ret sjov og actionfyldt serie.
Kan ses på Viaplay
7. Modern family
En af de sjoveste serier, som omhandler en ret skør familie. Perfekt til dage, hvor man bare gerne vil se serie, hvor man ikke behøver tænke så meget over tingene.
Kan ses på Netflix
8. Shooter
Actionserie om snigskytten Boob Lee Swagger, som bliver hængt op på mordet af en præsident og vil gøre alt, for at bevise det ikke var ham.
Kan ses på Netflix
9. Designated survivor
Den her serie minder mig lidt om 24 timer, men nok mest fordi det er den samme hovedperson. Det en meget typisk amerikansk serie, men synes stadig den er ret god. Keifer Sutherland spiller Tom Kirkman, som bliver udnævnt til præsident, efter et terrorangreb, som slår halvdelen af det hvide hus og kongressen ihjel.
Kan ses på Netflix

Ingen kommentarer:

Send en kommentar