fredag den 28. december 2018

Find den rigtige seng til dit barn

Som du nok allerede ved, så vokser børn ufatteligt hurtigt, og de er dyre i drift i forvejen og skal jævnligt have skiftet tøj, sko og andre ting ud.
Derfor er der mange forældre, der vælger at spare lidt på sengeområdet og nøjes bare med at købe en billig seng fra det lokale supermarked eller fra DBA, eller også får de et familiemedlems gamle slidt seng og madras.


Det er dog en dårligt idé, da det en god nattesøvn er vigtig- især når man er barn og skal lære hver dag og koncentrere sig om alt muligt. En god nattesøvn øger ens koncentrationsniveau, og derfor lærer barnet altså langt bedre, hvis det sover godt i sin seng om natten.
Det er vitgtig at barnet får en seng og i særdeleshed en god madras ef en ordentlig kvalitet, så barnet kan sove godt. Der er ikke nogen mennesker- hverken børn eller voksne, der sover optimalt i en gammel og slidt seng og madras.
Desuden kan gamle madrasser og soveudstyr fremprovokere allergi og eksem, og det er der næppe nogen ønsker. Husstøvmider elsker gamle madrasser, da de ikke rigtig kan gøres ordenligt rene og er fugtige og klamme.
Det vigtigt at kroppen kan ånde, og man skal aldrig nogensinde købe en skumgummimadras til sit barn, som mange desværre gør. De er billige men elendige. Så bør man altså hellere investere i en god seng fra Dunlopillo eller Auping, der er lidt for stor til barnet, så det kan vokse, men hvor barner ligger godt og komfortabelt.
En god idé er at tage sit barn med til sengeforhandleren og finde ud af, hvad madrastyper, der passer bedst. De har et computersystem tilkoblet en prøveseng, der måler hvor ens krop lægger tryk osv., så man kan finde den helt rigtige madras. Ligesom os voksne er børn også forskellige og kræver forskellige madrastyper.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar