fredag den 28. december 2018

De populære kapselmaskiner


Det at drikke kaffe er meget mere end bare at konsumere en varm drik. Det er hyggeligt at drikke en kop kaffe og det er da også derfor alle de forskellige nye kaffevarianter er blevet så populære på caféer overalt i Danmark. Det er også en stor del af folks hverdag hvor mange tyller en del kopper kaffe i løbet af en fridag, eller en arbejdsdag på kontoret. Her er en kaffeautomat eller en kaffemaskine et godt sted lige at få en sludder med kollegaer som man måske ikke sidder lige ved siden af til dagligt.
Det kan dog godt være dyrt for pengepungen at rende på café hele tiden, og det er også en af grundene til at kapselmaskinerne er blevet så populære. Senseo, Dolce gusto, nespresso og andre mærker er kommet frem og der findes i dag mange forskellige valgmuligheder hvis man er på udkig efter en god kaffemaskine der bruger kapsler.
http://linkfar.dk
http://macca.dk
De tidlige nespresso maskiner var dem der rigtig gjorde det populært i Danmark at drikke kapselkaffe, dog er der senere hen blevet introduceret nye og mere design-fokuserede maskiner som dolce gusto der virkelig er blevet taget godt imod. En af grundene til det er de mange forskellige valgmuligheder der er for at brygge forskellige kaffevarianter på kort tid. Der skal ikke skiftes en hel masse ud, der skal bare tages en anden kapsel og trykkes på den samme knap, og voila så er der en helt ny slags kaffe.
De forskellige varianter er også en af de ting som mange elsker at udforske, for at finde måske 2-3 favoritter som man så kan holde sig til og prøve lidt forskellige en gang imellem. Det store udvalg af kapsler med forskellige kaffebønner gør også at man kan byde gæster på mange forskellige slags kaffe, og har mulighed for at servere lige præcis den slags kaffe som de har allermest lyst til.
Flere og flere går væk fra den traditionelle helt sorte kaffe, og derfor er det lækkert at kunne tilbyde gæsterne andet end normal kaffe, og samtidig kunne lave deres yndlingskaffe uden at skulle bruge for lang tid på at forberede og rengøre efter brygningen.
Der findes virkelig mange forskellige varianter, og flere af kapselmærkerne har allieret sig med andre for at lave de bedste kapsler. Tassimo kapsler er fx i mange forskellige varianter med kendte mærker som fx Milka chokolade. Dolce gusto kapsler har iskaffe og iste i deres lange række af drikke der kan laves på dolce gusto maskinen, og der kan derfor brygges langt mere end bare kaffe på de forskellige kapselmaskiner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar