tirsdag den 14. april 2020

SEO Enterprise løsning

SEO

SEO er forkortelse for Search Engine Optimization
Hjemmesider og søgemaskineoptimering er et af vores specialer og vi kan hjælpe din hjemmeside eller webshop til bedre placeringer på Google
På dansk hedder SEO søgemaskineoptimering og er for mange mennesker en jungle eller et vildnis at navigere rundt i. Hos Marketing Manager er vi eksperter i SEO og hjemmeside optimering og har udviklet flere løsninger man frit kan vælge imellem. Søgemaskineoptimering på Google er efter vores opfattelse den bedste platform for at nå ud med jeres budskab og den i særklasse billigste budbringer, som I kan få.

Marketing Mugge kan tilbyde flere alternative SEO løsninger

Hvis I ønsker en fast lav pris pr. søgeord og på forhånd kender jeres årlige udgifter, så skal I vælge vores SEO Enterprise løsning. En anden mulighed er vores ”No Cure No Pay” løsning, hvor I betaler månedsvis i henhold til de opnåede resultater. Prisen pr. søgeord er højere, men det er udelukkende resultaterne som afgør den månedlige udgift.
Har man mange søgeord, d.v.s. mindst 50, så kan man i stedet leje en af vores dygtige specialister en fast dag om ugen, hvor vores ekspert arbejder 7,5 timer for jer med hjemmeside optimering, tilpasning og finpudsning til en så lav pris som kr. 266,00 pr. time ved 12 måneders binding. Denne løsning kalder vi vores ”Ferrari” løsning.
Brug vores sammenlignings modul her på siden og få et hurtigt overblik over, 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar