fredag den 1. november 2019

krydderifarver

Bedst som jeg gik på Ciff Kids messen, og savnede et nyt interessant brand, så dukkede Bonet et Bonet pludselig op. Et  nyt dansk bryllup, som gør sig i delikat blød cashmere, Alpaca og uldstrik. De tilbyder både strikket babytøj, men også fine strikkede og vævede accessories til baby og mor. Skønne sager generelt, og jeg faldt specielt for de strikkede tasker, plaider og puder i lækre kvaliteter, smukke strikmønstre og i afdæmpede farver. Men også de fine toilettasker i velour med grosgrainbånds detaljer og i toilettasker i glimmer var virkelig skønne. Og kombinationen af noget der glimtede og skinnede sammen med den bløde fluffy strik var ret skøn. Jeg kunne ikke lade være med at tænke at sådan en taske kunne man måske godt selv bruge…selvom man har en voksen datter, som er langt over baby pusle stadiet 🙂
Desuden viste Bonet et Bonet, et fint baby sengesæt i offwhite, puslehynde og en enkel sengerand i en lækker grå blød antracit med cremefarvet tryk. Ved siden af de mere praktiske ting, fandt jeg legebamser og skildpader i strik. Det hele matchede virkelig skønt sammen, forskellige grå nuancer, pudderrosa, beige, creme og brændte krydderifarver.
Desuden var der fine æsker med grosgrain bånd, igen i fine farver, som man bare gerne ville have, ikke blot en gave i, men som også ville være fin at have stående fremme derhjemme. Tine Bonet er kvinden bag mærket og hun har en fortid bag sig som freelance designer indenfor strik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar